obrt "Bubiart"

nezaobilazna pomoć na Vašem putu do uspjeha

Dizajn i print plakata , letaka , prospekata i brošura

 Plakat ili poster je komad papira koji se lijepi na zid, stup ili pano, a može služiti u različite svrhe i biti različitih veličina. Pojam "plakat" se najčešće koristi za opis komada papira koji služe u promotivne svrhe, kao što su oni na kojima se prikazuje neki proizvod ili najavljuje nadolazeći javni događaj, kao što je na primjer utakmica, koncert, predstava ili prikazivanje filma. Veliki plakati koji se najčešće koriste u reklamne svrhe nazivaju se jumbo plakati, a sastoje se od nekoliko manjih komada papira koji se kao puzzle nalijepe na za njih posebno izgrađene panoe koji se najčešće nalaze uz vrlo prometne ceste kako bi plakat vidjelo što više ljudi. Pojmom "poster" najčešće se opisuju komadi papira na kojima se nalazi fotografija, na primjer poznate osobe ili građevine, a koriste se za ukrašavanje zidova u nekoj prostoriji. 

 Letak (u engleskoj terminologiji "Flyer") je pojednostavljeno formatirani papir sa jednostrano ili obostrano otisnutim sadržajem. Koriste ih pojedinci ili tvrtke kako bi promovirali svoje proizvode ili usluge. Vrlo učinkovit i relativno povoljan način direktnog marketinga. 

 Brošure i katalozi mogu biti izrađeni u bezbroj varijacija formata i materijala. Mi ćemo Vam prezentirati samo najčešće korištene. Zbog činjenice da se izrađuju u obimu od 4 pa do 32 i više stranica, zahvalni su za detaljne ili luksuzne prezentacije usluga i proizvoda. Najčešće ih izrađuju tvrtke, obrti, agencije ili ugostiteljski objekti. Format, obim tj broj stranica i vrsta papira, tiska i uveza ovisi o budžetu, količini i vrsti informacija koje se žele prezentirati te dojmu koji želimo ostaviti.

Jedini smo na otoku Rabu točnije u Loparu na kućnom broju 34, s mogućnošću printanja plakata do 1,50 m širine.

Plakate do SRA3 formata (32 x 45 cm) printamo na Xerox digitalnom laserskom printeru.

Jedan mali dio plakata koje smo izradili.